Velkommen til Andre, Martin og Lars

Vi har i løpet av sommeren vokst med ytterligere 3 ansatte; velkommen til Andre, Martin og Lars!

Den 1.juli startet Andre hos oss. Andre kommer fra et større rådgivningskontor hvor han har vært innleid hos Undervisningsbygg en lengre periode. Han skal fortsette sitt engasjement hos UBF, hvor han er prosjektleder for et større skolebygg, utover høsten. 

Den 1.september utvidet vi staben med ytterligere to ansatte; Lars og Martin. Lars er bosatt på Bærums Verk. Han er gift og har to voksne barn. Etter endt studier ved NTH jobbet Lars mange år i olje & gass. Han hoppet senere over til landbasert og kommer nå fra et større konsulentselskap. Der har han fulgt opp og ferdigstilt flere store bygg, som Lindelia sykehjem og omsorgsboliger og Jarenga barnehage for Bærum kommune. 

Martin, 33 år, er gift og har nylig fått en datter. Han har med andre ord mindre tid til sine tidkrevende sportshobbyer som sykling og langrenn. Tidligere har Martin jobbet hos entreprenør som prosjekteringsleder i totalentrepriser. Han ser derfor spesielt frem til å være med tidligere i prosesser med både skisse- og forprosjekt. 

De nyansatte gleder seg til å ta del i nye og spennende prosjekter med Prodecon og de er allerede godt i gang. 

Velkommen til oss! 

Hanne Sofie Guttormsen

Av Hanne Sofie Guttormsen

Tilbuds- og administrasjonskoordinator
02.09.21

Forrige: Ny rammeavtale med kommuner i Viken Vest Neste: Tildelt rammeavtale med Universitetet i Oslo (UiO)

Seneste aktueltartikler