Jobbe hos oss

Er du nysgjerrig på en karriere i Prodecon? Vi er et ambisiøst selskap i vekst som stadig ser etter dyktige medarbeidere. Nederst på denne siden kan du bli bedre kjent med noen av våre ansatte. Ønsker du å bli en av oss? Ta gjerne kontakt eller se våre ledige stillinger.

Ledige stillinger

Vi søker Prosjektledere

Er du en engasjert Prosjektleder eller Prosjektutvikler med erfaring fra det offentlige? Har du erfaring fra BAE-næringen? Vil du jobbe i et ambisiøst og utviklende prosjektmiljø? Da vil vi prate med deg!

Les mer

Stilling: Prosjektleder
Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Lysaker
Tiltredelse: Etter avtale
Søknadsfrist: Snarest

Våre verdier: Kvalitet - Åpenhet - Trygghet - Ansvar

Det betyr at arbeidet vi leverer til enhver tid skal ha høy kvalitet. På arbeidsplassen praktiserer vi åpenhet, noe som skaper tillit, samarbeid og trygghet. At du er trygg i jobben din er viktig for oss da vi i Prodecon har en selvstendig arbeidshverdag med mye ansvar. 

Møt noen av våre medarbeidere

Thomas Løfsnes

Prosjektleder

Jeg har vært ansatt i Prodecon i litt over 2 år, og jeg blir bare mer og mer fornøyd med min arbeidssituasjon. Firmaet har spennende kunder som gir hverdagen min både utfordringer, gleder, læring og moro. Dessuten er mine medarbeidere i Prodecon en utrolig flott gjeng! De er utrolig dyktige, tålmodige, hjelpsomme og kreative. Jeg føler at jeg lærer noe konstant og er trygg på å kunne be om hjelp og input fra alle mine kollegaer. Jeg er veldig fornøyd i Prodecon!

Mine medarbeidere i Prodecon er en utrolig flott gjeng

Å være ansatt som prosjektleder i Prodecon gir meg mange utfordringer i de forskjellige prosjektene. Utfordringene motiverer meg da de ofte er unike og jeg trives godt med å finne løsninger underveis med fokus på sluttresultatet.

Det beste med å arbeide i Prodecon er de flotte kollegaene jeg har. De er en kjempefin gjeng på alle måter.

Hanne Sofie Borgersen

Tilbuds- og administrasjonskoordinator

Jeg har arbeidet i Prodecon siden mars 2019 og trives veldig godt. Jeg følte meg velkommen, ivaretatt og inkludert allerede før min første arbeidsdag. Det er en veldig imøtekommende gjeng som jobber i Prodecon. Ingen spørsmål er dumme og selv i travle hverdager er det alltid noen som tar seg tid til å hjelpe dersom man trenger det. Det er korte beslutningsveier, stor frihet og mye ansvar. Dessuten er det mye sosialt som skjer, noe som er veldig hyggelig.

Ansvaret og tilliten jeg har fått i Prodecon har gjort at jeg har utviklet meg mye på kort tid

Å være ansatt i administrasjonen i Prodecon gir meg veldig varierte dager. Klokken har sjelden gått fortere. Det kan tidvis være ganske travelt, men det syns jeg bare er gøy og motiverende!

Det beste med å jobbe i Prodecon, foruten mine veldig hyggelige kollegaer, er ansvaret og tilliten jeg har fått som har gjort at jeg har utviklet meg mye på kort tid.

Emil Grøtting

Prosjektleder

Jeg startet å arbeide i Prodecon høsten 2018. Umiddelbart etter oppstart fikk jeg spennende prosjektlederoppdrag innenfor mitt fagfelt. Oppdragene har variert mellom offentlige og private byggherre, store og små, komplekse og enkle. Jeg har lært å samhandle med byggherrer som har forskjellige tilnærminger og forventninger.

Umiddelbart etter oppstart fikk jeg spennende prosjektlederoppdrag innenfor mitt fagfelt

Det som motiverer meg i min hverdag er at jeg er i et miljø som stimulerer meg til å bli en dyktigere prosjektleder.

Det beste med å jobbe i Prodecon er det tverrfaglige miljøet og det sosiale samholdet. I tillegg skal det sies at vi har en veldig god kantineordning.