Prodecon kåret til Gasellebedrift 2019!

Prodecon har fått status som Gasellebedrift 2019. Det viser at Prodecon utvikler seg i riktig retning, takket være alle våre flinke medarbeidere.

Norges raskest voksende og mest lønnsomme bedrifter

En Gaselle er en rasktvoksende og lønnsom norsk bedrift. Siden 2003 har Dagens Næringsliv, i samarbeid med Bisnode Credit AS, kåret og presentert de norske Gasellene. 

For å bli Gasellebedrift må følgende kriterier oppnås:

  • Omsetning over 1 million kroner
  • Levert godkjente regnskaper
  • Minst doblet omsetning
  • Positivt samlet driftsresultat
  • Omsetningsvekst hvert år

Sunn vekst

Prodecon har siden 2014 vært et selskap i vekst med fokus på å etablere et profesjonelt prosjektledermiljø for private og offentlige utbyggere. Vi har siden forretningsmodellen vår ble endret i 2014 vært opptatt av å sette sammen et arbeidsmiljø med dyktige medarbeidere med bred erfaring innen prosjektledelse og prosjektutvikling.

Selskapet har hatt en god organisk vekst og en sunn økonomisk utvikling i perioden. Vi har klart å få en solid og stadig økende kundebase, både innen offentlig og privat sektor, noe som har gitt oss muligheter for videre vekst.

Det at Prodecon i år er anerkjent som Gaselle-bedrift, betyr at vi er i en sunn utvikling. Våre dyktige medarbeidere har et stort engasjement for prosjektene sine. Det gir oss en fornøyd kundebase som stadig vokser, og også bidrar til en energisk bedriftskultur som tiltrekker seg flere medarbeidere. 

Selskapet har som målsetning å vokse ytterligere, men ønsker å gjøre det i en fornuftig hastighet. Det viktigste er at både oppfølgingen av hvert enkelt prosjekt gjøres på en god måte, at alle medarbeiderne blir fulgt opp tilstrekkelig, og at vi samtidig skal ha en sunn økonomi i selskapet.  

Prodecon er blant 3484 norske bedrifter som kan kalle seg Gasellebedrift i 2019. 

Magnus Taugbøl

Av Magnus Taugbøl

Prosjektleder/Markedsansvarlig Bygg Privat sektor
19.11.19

Forrige: Johan og Jørn har startet i Prodecon Neste: Bli med inn på Drammen stasjon Business Center

Seneste aktueltartikler