Jobbe hos oss

Er du nysgjerrig på en karriere i Prodecon? Vi er et ambisiøst selskap i vekst som stadig ser etter dyktige medarbeidere. Nederst på denne siden kan du bli bedre kjent med noen av våre ansatte. Ønsker du å bli en av oss? Ta gjerne kontakt eller se våre ledige stillinger.

Ledige stillinger

Vi søker SHA-Rådgiver

Vi søker etter deg som har relevant erfaring med SHA fra bygg- og anleggsbransjen og som er på jakt etter utfordrende og interessante oppdrag. Har du lyst til å bli en del av et ambisiøst og utviklende miljø innen prosjekt- og byggeledelse? Nå har du muligheten!

Les mer

Stilling: SHA-Rådgiver
Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Lysaker
Tiltredelse: Etter avtale
Søknadsfrist: Fortløpende

Vi søker Prosjektledere

Er du en engasjert prosjektleder eller prosjektutvikler med erfaring fra offentlig eller privat sektor? Har du erfaring fra BAE-næringen? Vil du jobbe i et ambisiøst og utviklende prosjektmiljø? Da vil vi gjerne prate med deg!

Les mer

Stilling: Prosjektleder
Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Lysaker
Tiltredelse: Etter avtale
Søknadsfrist: Fortløpende

Våre verdier: Kvalitet - Åpenhet - Trygghet - Ansvar

Det betyr at arbeidet vi leverer til enhver tid skal ha høy kvalitet. På arbeidsplassen praktiserer vi åpenhet, noe som skaper tillit, samarbeid og trygghet. At du er trygg i jobben din er viktig for oss da vi i Prodecon har en selvstendig arbeidshverdag med mye ansvar. 

Møt noen av våre medarbeidere

Emil Grøtting

Prosjektleder

Jeg startet å arbeide i Prodecon høsten 2018. Umiddelbart etter oppstart fikk jeg spennende prosjektlederoppdrag innenfor mitt fagfelt. Oppdragene har variert mellom offentlige og private byggherre, store og små, komplekse og enkle. Jeg har lært å samhandle med byggherrer som har forskjellige tilnærminger og forventninger.

Umiddelbart etter oppstart fikk jeg spennende prosjektlederoppdrag innenfor mitt fagfelt

Det som motiverer meg i min hverdag er at jeg er i et miljø som stimulerer meg til å bli en dyktigere prosjektleder.

Det beste med å jobbe i Prodecon er det tverrfaglige miljøet og det sosiale samholdet. I tillegg skal det sies at vi har en veldig god kantineordning.

Martin Just

Prosjektleder

Jeg har vært ansatt hos Prodecon siden 1. september 2021. Oppstarten var veldig bra, jeg følte meg integrert fra første uke. Prodecon tok meg raskt inn på spennende prosjekter og jeg ble godt kjent med de andre på kontoret. 

Arbeidsmiljøet er åpent, inkluderende og med stor takhøyde. Vi er ikke så selvhøytidelige, foksuet er på å levere gode prosjekter og ha det gøy underveis. Prosjektlederne i Prodecon har stor frihet til å legge opp dagen slik det passer dem og prosjektet best. Muligheten til å påvirke hvilke prosjekter man får ansvaret for motiverer for videre innsats. 

Fokuset er på å levere gode prosjekter og ha det gøy underveis

Kollegaene er det klart beste med Prodecon. Selv om vi er et relativt lite konsultentselskap og alle har nok å gjøre, tar folk seg alltid tid til å hjelpe og lære bort til hverandre. 

Christina Hornnes

Administrasjonskoordinator

Jeg begynte å jobbe hos Prodecon i april 2022 og fikk fra allerede første dag mange spennende arbeidsoppgaver. Kollegaene mine tok meg veldig godt i mot og jeg ble fort en del av det gode arbeidsmiljøet. For arbeidsmiljøet i Prodecon er helt supert, med mange hyggelig og faglig dyktige kolleager. 

Gjengen i Prodecon er veldig fin og imøtekommende

Arbeidsdagen min består av både noen faste, men mest av alt mange varierte arbeidsoppgaver. Som en del av administrasjonen får jeg vært med på veldig mange spennende oppgaver og får ta del i ulike deler av selskapet. Jeg lærer hele tiden noe nytt, og veldig trygg på at jeg alltid kan få hjelp hvis det er noe lurer på. 

Det beste med å jobbe i Prodecon, foruten arbeidsmiljøet, er ansvaret og tilliten jeg får.