Velkommen til Tor og Lars-Erik

Vi har gleden av å ønske både Tor Takle Bore og Lars-Erik Smith velkommen som nyansatte hos oss! De startet i Prodecon 1.desember.

Ny prosjektleder og byggeleder 

Lars-Erik er utdannet sivilingeniør ved NTNU. Han startet sin karriere hos AF Decom Offshore som prosjektingeniør hvor han planla og fulgte opp underleverandører i forbindelse med riving av oljeplattformer i Nordsjøen. I 2011 gikk han over til byggebransjen hvor han gikk inn i prosjekt nytt Nasjonalmuseeum i Oslo. I prosjektet har han hatt flere ulike roller; han har ledet planleggingen for prosjekteringsgruppene, ledet fremdriftsstyring og fulgt opp prosjekteringsledelsen mot rådgivere i byggefasen. Tross jobbskifte og litt spesielle tider vil hverdagen være ganske lik for Lars-Erik da han skal følge opp Nasjoonalmuseet en stund til. Han gleder seg derimot til å bli kjent sine nye kollegaer i Prodecon og håper på en tur så snart vi får hverdagen vår "tilbake". Han sier det virker som om det er mange hyggelige folk i Prodecon hvor alle kjenner alle. 

Vår andre nyansatte, Tor, fullførte en bachelor i geologi og geofarer i 2015. Siden den gang har han arbeidet som kontrollingeniør i Statens Vegvesen og som byggeleder og SHA-koordinator i veiprosjekter for kommunal byggherre. Som kontrollingeniør i vegvesenet gjør man mye av det samme som en tradisjonell byggeleder. Han trives godt i rollen som byggeleder og håper på nye spennende prosjekter i Prodecon. Han har inntrykk av at Prodecon er flinke til å få folk ut i oppdrag, noe som kan se ut til å stemme godt da han allerede er i full gang med flere prosjekter. Det syns han er gøy og det er da han trives best; når han har nok å gjøre og føler han kan bidra. 

Vi er glade for å ha Lars-Erik og Tor med på laget. Vi ser frem til å bli bedre kjent i det nye året. Velkommen til oss! 

Hanne Sofie Guttormsen

Av Hanne Sofie Guttormsen

Tilbuds- og administrasjonskoordinator
22.12.20

Forrige: Tildelt rammeavtale med Statsbygg Neste: Nytt år og ny ansatt

Seneste aktueltartikler