Nå blir det enklere å være prosjektleder i bygg- og anleggsbransjen

Prodecon og Tavler inngår et strategisk samarbeid, og slår sammen tjenester rundt SHA.

Prodecon og Tavler inngår et strategisk samarbeid, og slår sammen tjenestene sine rundt Sikkerhet, helse og arbeidsmiljø (SHA). Dette vil gi kundene unik ekspertise innenfor bygg og anlegg, i tillegg til innovative digitale løsninger som styrker og utvikler arbeidet med SHA, bærekraft og usikkerhet i byggeprosjekter.

Utfordringer i bygg- og anleggsbransjen
Alle byggherrer og boligutviklere kjenner på de samme utfordringene. Prosjekter som overskrider kostnadsrammen. Små og store kriser som ikke ble tatt høyde for i planleggingen. Dyre hastetiltak for å fikse problemer underveis.

Med god planlegging og risikostyring kan alt dette unngås, men da bør byggfaglig ekspertise kombineres med enkel og effektiv metodikk.

Mange byggherrer og boligutviklere er gode på ett av områdene, men de færreste mestrer begge. Det gjør Tavler og Prodecon noe med nå.

Tilbyr erfaring og innovasjon
Prodecon er et konsulentselskap som tilbyr ledelse, styring og rådgivning i alle typer bygge-, anleggs- og eiendomsprosjekter. Prosjektlederne deres har inngående kjennskap til utfordringene som følger med bransjen og er ledende innen sikkerhet, helse og arbeidsmiljø (SHA). 

Tavler på sin side stiller med digitale verktøy og fremoverlente rådgivere innen bærekraft og risikostyring. Systemene fra Tavler er i dag en foretrukket arbeidsmetodikk for noen av landets mest kjente merkevarer.

Nå har de to konsulentselskapene slått tjenestene sammen. Det nyter kundene godt av.

Gir konkurransefortrinn

– Sammen så blir vi så faglig tunge at vi kan gjøre det lett for kundene, sier daglig leder i Prodecon, Roy Themte.

I samarbeidet bringer Prodecon inn sin ekspertise innen bygg og anlegg. Tavler tilbyr innovative digitale løsninger for å styrke og utvikle arbeidet med SHA, bærekraft og usikkerhet. Vinnerne i samarbeidet er kundene.

Nå får kundene både verktøyene og den faglige støtten de trenger for å nå sine mål, sier daglig leder i Tavler, Finn Magnus Rogne-Hansen.

Enkelt, kostnadseffektivt og bærekraftig
Dessverre opplever altfor mange byggherrer og boligutviklere at konsulentselskapene tar med seg kunnskapen med ut av virksomheten etter endt oppdrag.

For Tavler og Prodecon-kundene er det motsatt.

– Metodikken er standardisert og enkel å bruke også uten vår hjelp. Det gjør tjenestene våre både engasjerende og kostnadseffektive, sier leder for fag og utvikling i Tavler, Morten Stavseth.

Slik blir det også enklere for prosjektledere å levere både på tid, kostnad, kvalitet og bærekraft.

 Kundene våre skal vite at de bygger på en måte som er både miljøvennlig og økonomisk levedyktig. Tryggere blir det ikke, sier Roy Themte i Prodecon.

Jørgen Waack Viken

Av Jørgen Waack Viken

Prosjektleder/Markedsansvarlig spesialrådgivning
27.10.23

Forrige: Velkommen til Marius! Neste: Hokksund turnhall “Årets anlegg”

Seneste aktueltartikler