Nyheter

Johan Bøyum og Jørn Forbord har startet i Prodecon 

Vi har gleden av å ønske både Johan Bøyum og Jørn Forbord velkommen som nyansatte hos oss! De startet i Prodecon henholdsvis den 23.september og 1.oktober.

Johan Bøyum har nylig fullført en master i Eiendom ved NMBU. Han har erfaring fra blant annet områdeanalyser og registrering av bruksforhold i utviklingsprosjekter gjennom et Summer Internship i Oslo. Hos oss har han gått inn i en traineestilling hvor han skal bistå våre prosjektledere ute i ulike prosjekter.

Jørn Forbord har lang erfaring med både prosjektledelse og prosjektstyring fra flere bransjer. De seneste 3 årene har han arbeidet i det offentlige som avdelingsleder i Byggherreenheten i Bærum kommune. Der har han hatt oppfølgingsansvar for byggeprosjekter innen porteføljen «Boliger og Sykehjem». Av utdannelse har han fullført en mastergrad i Business Administration i Paris samt en master i Prosjekt-, Program-, og Porteføljestyring i Lille, i tillegg til Krigsskolen i Oslo.

Åpningsfest på Bekkestua barneskole

Den 18.september 2019 var det offisiell åpningsfest på Bekkestua barneskole. Det ble en storslått åpning med strålende sol, underholdning fra elevene, tale fra rektor og ordfører, omsvisning, kake og musikkinnslag. Bekkestua barneskole har blitt en topp moderne skole med et flott uteområde. Prodecon har vært engasjert som prosjektleder for Bærum kommune, og vi er stolte over å ha vært delaktige i et såpass vellyket og spennende prosjekt. For informasjon om prosjektet trykk her.

Fasade
Et hundretalls barn og voksne møtte opp
Forskningslab
Bibliotek
De ulike klassetrinnene har hver sin fargekode på vegger og interiør
Detaljer fra forskningslab

Kunst av lokal gatekunstner

Vellykket åpning av Frogner Senter  

Drøye 3 års byggetid over 2 byggetrinn i Frogner sentrum nærmer seg slutten. 62 nye boligeiere og flere næringsleietakere flytter i disse dager inn i Frogner Sentrum! Torsdag 12.september var det offisiell åpning av Frogner Senter, som inkluderer næringslokalene på bakkeplan. Åpningen foregikk over hele tre dager, hvor ordfører Marianne Grimstad Hansen klippet snoren på åpningsdagen etterfulgt av korpsmusikk. De neste dagene var det aktiviteter for både store og små, musikkinnslag og gode tilbud på området.

Silje Ballo Lassesen har startet i Prodecon

Den 12.august 2019 startet Silje Ballo Lassesen i Prodecon.

Silje er utdannet siviløkonom.

Hun har lang erfaring fra prosjektledelse og prosjektstyring innen bygg og anlegg. Hun har arbeidet med både offentlige og private byggeprosjekter, men med et særlig fokus på det offentlige de seneste årene.

Videre kan hun vise til erfaring fra både byggherre og entreprenørsiden. Solid erfaring fra prosjektplanlegging, samt med arealkartlegging og -analyser fra helsebygg.

Velkommen til oss!

 

 

Prodecon utvikler nytt nasjonalt toppidrettssenter

Vår prosjektleder Morten Jevne skal være med å utvikle nytt nasjonalt toppidrettssenter for Olympiatoppen på Sognsvann. Mandag den 20.05.19 ble det klart at regjeringen går inn med 3 millioner kroner av spillemidlene til forprosjektet som skal realisere det nye senteret. Det er første gang at regjeringen gir en tilleggsbevilgning fra spillemidlene til toppidretten. Det var under en pressekonferanse hold av Olympiatoppen, Norges Idrettsforbund (NIF) og kulturminister Trine Skei Grande (V) at regjeringen kunngjorde tildelingen.

Les hele nyhetssaken her: Kulturdepartementet med millionstøtte til nytt toppidrettssenter

196 nye leiligheter skal bygges på Kvernstua i Nittedal

Øie Eiendomsutvikling AS har inngått en avtale med AF Gruppen om å bygge boligprosjektet «Kvernstua» i Nittedal i Akershus. Prodecon har hatt en sentral rolle i prosjektet fra start, hvor vi har hatt prosjektledelsen i utviklingsfasen fra regulering og frem til kontrakt. Prodecon skal også ha prosjektledelsen i gjennomføringen. Byggingen starter primo juni 2019 med forventet ferdigstillelse i 4.kvartal 2021.

Her fra signeringen den 26.03.19 hvor våre prosjektledere (f.v.) Marius Bjørk og Rune Hauglin deltok med Øie Eiendomsutvikling og AF Gruppen.

Les mer om prosjektet her: Kvernstua

Les nyhetssaken i bygg.no her: http://www.bygg.no/article/1388693

Hanne Sofie Borgersen startet i Prodecon

4.mars 2019 startet Hanne Sofie Borgersen i Prodecon.

Hanne Sofie har tatt en bachelorgrad i økonomi og ledelse ved Høgskolen i Sørøst-Norge, hvor hun har spesialisert seg innen HR. Hun har tidligere arbeidet med service, administrasjon og logistikk. I Prodecon skal hun bistå hovedsakelig med tilbudsarbeid, i tillegg til diverse administrative oppgaver.

Velkommen til oss!

 

 

 

WELL-sertifisering

Vi er nå ute med en artikkel om WELL-satsningen til Prodecon i Bygg.no:

Les mer på http://bygg.no/article/1384320

Nytt logistikksenter for Bertel O. Steen Eiendom på Berger 

Prodecon har prosjektledelsen på oppføring av det 18.200 m2 store logistikkbygget på Berger i Skedsmo kommune.

Bygget skal ferdigstilles november 2018, og kontrakten har en verdi på 220,5 millioner kroner.

Les mer på http://www.bygg.no/article/1326505   

————————————————————————————————————————————-

Stian Olaf Kalsaas startet i Prodecon

_Stian hj.side MG_7869_sv

1. mars 2017 startet Stian Olaf Kalsaas i Prodecon.

Stian er utdannet Sivilingeniør fra NTNU og har nøkkelkompetanse innen prosjektledelse, prosjekteringsledelse og anbudsledelse fra Olje og Gass sektoren. Stian har jobbet mye med kontraktsutforming og innhenting/sammenligning av tilbud fra underleverandører, samt ledet multidisiplinære prosjekteringsteam for flere prosjekter.

Med byggteknisk bakgrunn og utdannelse, har Stian også jobbet mye med byggteknisk prosjektering og har god teknisk innsikt.

Velkommen til oss!

————————————————————————————-

Henrik Finnema Moen startet i Prodecon

_mg_6497_sv
1. november 2016 startet Henrik Finnema Moen i Prodecon.

Henrik er utdannet Sivilingeniør fra NTNU og har 4 års erfaring fra prosjektering og gjennomføring av byggeoperasjoner offshore for totalentreprenør. I tillegg er han videreutdannet innen økonomi og ledelse, og kurset i prosjekteringsledelse og Prince 2 prosjektledelsesmetodikk.

Velkommen!

 

 

—————————————————————————————–

Zander Kaaes gt 7 – Oppnådd  BREAAM NOR Very Good –

overlevert til nye eiere

Prodecon har prosjektledelsen på Rom Eiendoms sitt kontorbygg ved Bergen stasjon. ROM Bergen jernbaneNybygget ble overlevert til byggherren før sommeren 2016, og er nå overført til de nye eierne KLP Eiendom. Bygget er klassifisert BREEAM NOR Very Good, 60,8 poeng. Energiklasse A med passivhusstandard.

Les mer på hjemmesiden til ROM Eiendom
——————————————————————————————————————————————-

Prodecon har vunnet rammeavtale med Undervisningsbygg! oslobyvapen

Prodecon har vunnet en stor rammeavtale med Undervisningsbygg i Oslo kommune. Vi scoret best på kvalitet av samtlige tilbydere og vi er veldig fornøyd med å lande denne avtalen. Rammeavtalen har en varighet på 2+2 år og vi gleder oss til å ta fatt på de mange spennende prosjektene i tiden som kommer! Vi takker Undervisningsbygg for tilliten, og ser frem til et godt samarbeid!

——————————————————————————————————————————————–

Zander Kaaes gt 7 – kåret til månedens bygg! ROM Bergen mot spissen

Prodecon har prosjektledelsen på Rom Eiendoms sitt kontorbygg ved Bergen stasjon. Nybygget ligger vegg i vegg med jernbanestasjonen og har en moderne arkitektur med stor vekt på energi og miljø gjennom riktige materialvalg, arealeffektive for funksjonelle løsninger. Bygget er bygget med passivhusstandard og oppnådd Breeam Very Good.

Les mer på www.byggalliansen.no
——————————————————————————————————————————————

Jostein Nørbech startet i Prodecon 

1. august 2016 startet Jostein Nørbech i Prodecon.
Jostein er utdannet sivilingeniør og har 6 års erfaring fra bygg- og anleggsmarkedet, først som entreprenør og senere som rådgiver på byggherresiden.
Han har kjernekompetanse innenfor prosjekt- og prosjekteringsledelse av infrastrukturprosjekter – vei, bane og kraft.

Vi er glad for å ha deg med på laget!

 

 

 

———————————————————————————————————————————————

Fjordbyen Lierstranda i full fremdrift – Prodecon har prosjektlederrollen

Fjordbyen kommer!

I løpet av april og mai er to viktige milepæler for realisering av Fjordbyen – med nytt sykehus – på plass.  Senest 24. mai 2016 vedtok Lier og Drammen kommuner den endelige områdereguleringsplanen for sykehuset på Brakerøya. Parallelt har Lier kommune vedtatt en tilsvarende plantype for Fjordbyen på Lierstranda.

Vi er stolte av Kathrine Nyhus som har en sentral rolle i prosessen.

Les mer på i Drammens Tidende  om saken.

FJordbyen (2)

——————————————————————————————————————————————-

Erik Paulsrud startet i Prodecon 

1. april 2016 startet Erik Paulsrud i Prodecon.

Da har vi fått nok en sivilingeniør med på laget, og vi gleder oss over det.

Erik har mange års erfaring fra bygg- og anleggsmarkedet både som prosjekterende og senere på byggherresiden.
Han har jobbet både med nybygg og rehabilitering og har tverrfaglig kompetanse innenfor alle områder som berører gjennomføring av byggeprosjekter.

Velkommen skal du være!

 

——————————————————————————————————————————————-

Roger Svendsen startet i Prodecon 

1. mars 2016 startet Roger Svendsen i Prodecon.

Roger Svendsen skal bygge opp vår nye avdeling innen Infrastruktur.

Han har omfattende erfaring og kompetanse fra prosjektutvikling og prosjektering og har arbeidet nært opp mot det politiske miljøet. Svendsen har jobbet nasjonalt og internasjonalt og har bred erfaring og kompetanse fra entreprenør innenfor bolig, næringsprosjekter, eiendomsdrift og offshore.

Velkommen til oss!

 

——————————————————————————————————————————————-

Godt gjennomført prosjekt – Kongsberg Kunnskaps- og Kulturpark – Krona

Prodecon kan være stolt av godt gjennomført prosjekt – Kongsbergs nye storstue ledet av prosjektleder Roy Themte.

Prosjektet er fullført innenfor stram tidsfrist, og budsjettet er fulgt på krona.  Byggherre og totalentreprenør har operert med en samspillsavtale, og sammen har vi funnet gode løsninger.

Samspillet har virkelig fungert kjempegodt, sier Themte.

Les mer på  http://www.bygg.no/article/1261745?image=dp-image73391-1261750#

 


Prodecon vant Prosjektledelse for Fjordbyen i Lier

 

Prodecon, ved prosjektleder Kathrine Nyhus, har fått i oppdrag av Lier kommune å bidra i utviklingen av Fjordbyen i Lier. Kathrine Nyhus vil tilføre Lier kommune lang erfaring fra sin bakgrunn innen Urbanisme og byutvikling.

Kathrine er en meget engasjert prosjektleder som vil være opptatt av å legge til rette for at Fjordbyen i Lier skal vokse frem til å bli et sentralt, bærekraftig knutepunkt på Østlandet.

Prodecon takker Lier kommune for tilliten!

Les mer på www.fjordbyenlierdrammen.no


Prodecon deltok i bransjetreff

 

Prodecon ved Morten Jevne, sammen med andre i PA-næringen, var samlet hos STEMA for å diskutere bransjens utvikling. Både næringen og byggeprosessen preges av store endringer og bransjen diskuterte hvilke konsekvenser dette får for prosjekt- og byggeledelsesfunksjonen fremover.

Byggene vi bygger blir stadig mer avanserte og det får store konsekvenser dersom ikke tverrfaglighet og samhandlingsprosessen blir ivaretatt godt. Samtidig skal ansvaret ligge klart på de ulike disiplinene og alt regelverk skal følges til punkt og prikke.

Les mer på Bygg.no

——————————————————————————————————————————————-

Henriette Wold startet i Prodecon

Versjon 2

1. november 2015 startet Henriette Wold i Prodecon. Hun har lang erfaring både som arkitekt og prosjektleder på byggherresiden.

Henriette har lang erfaring som prosjektleder for næringseiendommer med eksisterende bygningsmasse med hovedvekt i Oslo sentrum. Hun har jobbet ut prosjekter og konsepter for transformasjon med fokus på energi, miljøriktig design og ny teknologi innen hotell, kontor og handel.

Hun har meget god gjennomføringsevne og jobber som brobygger mellom leietaker og eiere for å gjennomføre kvalitetsmessig gode og bærekraftige arealer.

 

 

 

 

 

——————————————————————————————————————————————-

Line Rødal starter i Prodecon

1. oktober 2015 startet Line Rødal i Prodecon.

Hun har lang erfaring både som prosjektleder på byggherresiden og tidligere også på leverandørsiden i byggeprosjekter.

Line styrker spesielt Prodecon sin kompetanse innen offentlig og kommunal prosjektutvikling og prosjektgjennomføring. Vi er veldig fornøyd med å få Line med på laget.

 

 

 

 

 


1. september 2015 startet Kathrine Nyhus i Prodecon.

Kathrine sin kjernekompetanse er innenfor  by-, steds-, og eiendomsutvikling. Kathrine jobber med prosessene for å få frem eiendommers potensial og muligheter, med stort fokus på fremdrift og resultat. Kathrine gir eiendomsutviklere den oversikten de behøver for å fatte de riktige beslutningene tidlig, for best mulig resultat.

Kathrine styrker Prodecons kompetanse innen Prosjektutvikling! Velkommen til oss!
——————————————————————————————————————————————-

Grunnstein lagt ned for Statoilbygget

Grunnsten

«En gledens dag for Harstad og Nord-Norge» var ordene fra ordfører i Harstad Marianne Bremnæs, da grunnsteinen for det nye Statoilbygget ble lagt ned september 2015 sammen fungerende områdedirektør i Statoil Drift Nord Anita A. Stenhaug og lærling Christoffer ved Hamek i Harstad. Olje- og energiminister Tord Lien deltok i sermonien.

Prodecon har prosjektledelsen for byggherren.

Se video fra begivenheten her.

 

 

 

——————————————————————————————————————————————-

Prodecons prosjektleder sammen med Statoilsjef Eldar Sætre

Statoilsjefen og Prodecons prosjektleder

Statoilsjef Eldar Sætre møtte Prodecons prosjektleder i Harstad for befaring på det nye Statoilbygget i august 2015.

«Vi har store ambisjoner i nord og dette bygget er et eksempel på det», sier Eldar Sætre.
 
Se video her Statoil Harstad.

 

 

——————————————————————————————————————————————-

Jørgen Waack Viken starter i Prodecon

_MG_0019 jørgen sort hvitt
3. august 2015 starter Jørgen Waack Viken i Prodecon.

Han vil styrke Prodecon sin kompetanse ytterligere med lang erfaring blant annet gjennom mange års engasjement i Statsbygg som prosjektleder i store og kompliserte prosjekter. Prodecon er veldig glad for å ha han med på laget i Prodecons spennende fremtid.
————————————————————————————————————————————